Înscriere

Dacă doriți să deveniți membru activ în ASOCIAȚIA PRO EDUCAȚIE, ISTORIE ȘI CULTURĂ CORVINIAS trimiteți prin e-mail, pe adresa de contact a asociației, cererea de adeziune completată.Cererea completată se trimite în format scanat pe adresa de e-mail a asociației: contact@apeic-corvinias.com sau apeic.corvinias@gmail.com

Cererea va fi analizată de către Consiliul Director și supusă aprobării în Adunarea Generală a asociației, comunicându-se răspunsul prin e-mail solicitantului.

Statutul de membru activ presupune achitarea unei cotizații de 100 de lei/an, care se achită prin ordin de plată în contul bancar al asociației: Banca Transilvania, Agenția Cerna, Hunedoara, IBAN RO60BTRLRONCRT0P72168101 și cu precizarea codului fiscal al asociației 34767190.
 
 Facilități acordate membrilor activi:
   • Participarea la evenimentele organizate de asociație: conferințe, simpozioane, workshopuri etc. cu reducerea sau scutirea de taxe de participare.
   • Publicarea, fără taxe suplimentare, de articole și studii în revista online a asociației - Revista CORVINIAS, care apare periodic.
   • Implicarea în organizarea proiectelor pe care asociația își propune să le deruleze.
   • Gratuitate pentru obiecte promoționale personalizate: tricouri, pixuri, mape, calendare, agende etc.
   • Reducerea taxelor de participare la cursuri de formare.