Pagina dedicată taberelor de vară sau de iarnă pentru elevi și studenți

Tabăra de vară „Vreau să fiu învingător!”
august 2016

Tabără de vară se organizează pentru elevi din clasele VI-X cu diverse activități: de dezvoltare personală, jocuri pentru isteți, jocuri sportive, de dezvoltare abilități și talente, stabilirea tipului de inteligență și a stilului de învățare etc. Tabăra se organizează pe parcursul a 7 zile (6 nopți) cu îndrumarea unui grup de profesori, membri ai Asociației Pro Educație, Istorie și Cultură Corvinias din Hunedoara și membri în echipa de proiect a Centrului de Asistență Școlară Corvinias din Hunedoara. 
Echipa de profesori este completată cu 2-4 voluntari, elevi în clasele X-XI. Taxa de tabără: 500 lei. Sunt incluse în taxa de tabără: masa, cazarea și activitățile desfășurate, inclusiv materialele pentru activități. Nu sunt incluse costurile de transport la tabără. Grupa de elevi va fi alcătuită din 10-15 elevi cu vârsta cuprinsă între 11-16 ani. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!

Chestionar pentru selecția participanților: link

Rezumat program 
Tabăra se va organiza într-o locație care se va stabili în funcție de opțiunile participanților exprimate în chestionarul de selecție. Locații propuse: Sălașu de Sus sau Nucșoara - Retezat, jud. Hunedoara, Cinciș - jud. Hunedoara, Arieșeni - jud. Alba. Locația taberei se va comunica odată cu formarea grupelor de elevi. Informații suplimentare se pot obține de la adresa: contact@apeic-corvinias.com sau telefon 0753108969, 0745785052.